Navigacija

Konkurs Egzit fondacije i NIS-a za mlade heroje Srbije

Egzit fondacija i Naftna industrija Srbije raspisali su konkurs „Traže se mladi heroji Srbije“ namenjen mladima iz Srbije uzrasta 15-30 godina koji su ostvarili posebna dostignuća, nagrade ili priznanja iz oblasti: obrazovanja i nauke, preduzetništva i kreativnih industrija, društvenog aktivizma, kulture i umetnosti. Konkurs je otvoren do 11. februara 2017. godine.

Cilj konkursa za mlade heroje je da se identifikuju i javnosti predstave uspešni i vredni mladi ljudi, pokretači pozitivnih promena, kako bi se njihovim primerom za slična dela inspirisali njihovi vršnjaci, a sve u cilju stvaranja društva zasnovanog na znanju i kreativnosti.

Pobednici će biti proglašeni u martu 2017. godine, a predviđene su novčane i druge nagrade. Žiri će ocenjivati prijave na osnovu dosadašnjih uspeha i dostignuća kandidata, uticaja na svoje vršnjake, kao i planova za dalji razvoj.

Kandidata može predložiti organizacija, druga osoba ili se može prijaviti samostalno, slanjem popunjenog konkursnog obrasca i fotokopija dokumenata koji potvrđuju navode iz obrasca, kao što su diplome ili uverenja, priznanja i nagrade, izvodi iz medijskih sadržaja i slično. Više informacija o konkursu, uključujući i konkursni obrazac, dostupno je ovde, a prijave sa popunjenim obrascem šalju se elektronskom poštom na exitfoundation@exitfest.org .

Slike

  • /uploads/attachment/vest/21/youth_heroes.jpg