Навигација

Study in Serbia на EAIE конференцији у Хелсинкију

Study in Serbia  учествовала је на 31. годишњој конференцији и изложби EAIE, одржаној у периоду од 24. до 27. септембра 2019. у Хелсинкију, Финска. Са 6200 високошколских стручњака из 95 земаља и више од 240 представничких штандова, ово је највећа међународна конференција и представљање високог образовања у Европи.

Током конференције, преко 230 учесника било је у могућности да посети штанд Study in Serbia  и сазна више о могућностима студирања намењених страним студенатима у Србији.

Кроз промотивне материјале, каталоге и брошуре Study in Serbia и разних универзитета из Србије, посетиоцима су пружене информације о студијским програмима акредитованим на енглеском и другим страним језицима, постојећим могућностима стипендирања, као и опште информације о Србији и кључним аспектима живота У Србији.

Поред добијања свих релевантних информација о студирању у Србији, представници високошколских установа из целог света имали су прилику да прикупе опште информације о потенцијалним партнерствима и сарадњи са српским универзитетима.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/138/large_eaie_2.jpg
  • /uploads/attachment/vest/138/large_eaie_1.jpg