Навигација

Study in Serbia једна од учесница на виртуелном сајму Study in Europe

16. јуна одржан је онлајн сајам образовања Study in Europe на ком су учествовали представници из 22 европске земље, укључујући и Србију. Циљ сајма је био представљање могућности за студирање у Европи иностраним кандидатима. Више од 10.000 се регистровало за учешће на сајму, док је на дан одржавања сајам посетило више од 6.000 учесника.

Study in Serbia штанд посетило је око 350 учесника, а скоро 50 њих се упустило у разговор са нашим тимом. Већина учесника била је заинтересована да сазна више о доступним стипендијама и студијским програмима, претежно онима из области економије и пословања, медицинских наука и инжењерства. Многи су желели да сазнају више и о доступним програмима из поља друштвених наука. Учесници који су посетили Study in Serbia штанд углавном су долазили из Пакистана, Мјанмара, Либије, Парагваја и Грчке.

Учесници су имали прилику и да погледају презентацију о могућностима за студирање у Србији, као и да разговарају са члановима Study in Serbia тима путем порука или видео позива. Такође су могли да преузму информативне материјале о студирању у Србији.

Сви они који су пропустили догађај, а желе да сазнају више о могућностима за студирање у Србији, могу да се обрате Study in Serbia тиму путем Фејсбука, Инстаграма или имејла studyinserbia@tempus.ac.rs.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/290/large_thumb_Serbia_210527_Nuffic_SocialPost_108021.png