Навигација

Стипендије Националне агенције за академску размену Пољске за академску 2021/2022. годину

Кроз програм размене студената и истраживача у оквиру билатералне сарадње, Национална агенција за академску размену Републике Пољске понудила је стипендије високообразованим кандидатима из Србије за обављање стажа у трајању од једног до девет месеци, као и за једносеместралне размене у сврху студирања за 10 студената на основним и мастер студијама у Републици Пољској.

Текст и пропозиције конкурса, као и пријавни формулар доступни су на сајту Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије. Уз пријавни формулар, неопходно је поднети и додатну документацију приликом пријављивања. Списак потребне документације може се пронаћи у горе наведеним пропозицијама конкурса.

Пријављивање се врши слањем документације на адресу: Министарство просвете, науке и технолошког развоја, Немањина 22-26, 11000 Београд, 6. спрат, крило Ц, канцеларија 24 – са назнаком: За конкурс „Стипендије Владе Републике Пољске/NAWA“. Рок за достављање документације је 5. мај 2021. године. Више информација доступно је на интернет страници Министарства просвете, науке и технолошког развоја, у одељку ”Конкурси и јавни позиви страних влада и фондација”.