Navigacija

Study in Serbia na EAIE konferenciji u Helsinkiju

Study in Serbia  učestvovala je na 31. godišnjoj konferenciji i izložbi EAIE, održanoj u periodu od 24. do 27. septembra 2019. u Helsinkiju, Finska. Sa 6200 visokoškolskih stručnjaka iz 95 zemalja i više od 240 predstavničkih štandova, ovo je najveća međunarodna konferencija i predstavljanje visokog obrazovanja u Evropi.

Tokom konferencije, preko 230 učesnika bilo je u mogućnosti da poseti štand Study in Serbia  i sazna više o mogućnostima studiranja namenjenih stranim studenatima u Srbiji.

Kroz promotivne materijale, kataloge i brošure Study in Serbia i raznih univerziteta iz Srbije, posetiocima su pružene informacije o studijskim programima akreditovanim na engleskom i drugim stranim jezicima, postojećim mogućnostima stipendiranja, kao i opšte informacije o Srbiji i ključnim aspektima života U Srbiji.

Pored dobijanja svih relevantnih informacija o studiranju u Srbiji, predstavnici visokoškolskih ustanova iz celog sveta imali su priliku da prikupe opšte informacije o potencijalnim partnerstvima i saradnji sa srpskim univerzitetima.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/138/large_eaie_2.jpg
  • /uploads/attachment/vest/138/large_eaie_1.jpg