Navigacija

Study in Serbia jedna od učesnica na virtuelnom sajmu Study in Europe

16. juna održan je onlajn sajam obrazovanja Study in Europe na kom su učestvovali predstavnici iz 22 evropske zemlje, uključujući i Srbiju. Cilj sajma je bio predstavljanje mogućnosti za studiranje u Evropi inostranim kandidatima. Više od 10.000 se registrovalo za učešće na sajmu, dok je na dan održavanja sajam posetilo više od 6.000 učesnika.

Study in Serbia štand posetilo je oko 350 učesnika, a skoro 50 njih se upustilo u razgovor sa našim timom. Većina učesnika bila je zainteresovana da sazna više o dostupnim stipendijama i studijskim programima, pretežno onima iz oblasti ekonomije i poslovanja, medicinskih nauka i inženjerstva. Mnogi su želeli da saznaju više i o dostupnim programima iz polja društvenih nauka. Učesnici koji su posetili Study in Serbia štand uglavnom su dolazili iz Pakistana, Mjanmara, Libije, Paragvaja i Grčke.

Učesnici su imali priliku i da pogledaju prezentaciju o mogućnostima za studiranje u Srbiji, kao i da razgovaraju sa članovima Study in Serbia tima putem poruka ili video poziva. Takođe su mogli da preuzmu informativne materijale o studiranju u Srbiji.

Svi oni koji su propustili događaj, a žele da saznaju više o mogućnostima za studiranje u Srbiji, mogu da se obrate Study in Serbia timu putem Fejsbuka, Instagrama ili imejla studyinserbia@tempus.ac.rs.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/290/large_thumb_Serbia_210527_Nuffic_SocialPost_108021.png