Navigacija

Nacionalna CEEPUS kancelarija Srbije poziva studente iz zemalja članica CEEPUS programa da se prijave na mobilnosti za 2019/20 godinu

Nacionalna CEEPUS kancelarija Srbije poziva zainteresovane studente iz Albanije, Austrije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Hrvatske, Češke, Mađarske, Severne Makedonije, Moldavije, Crne Gore, Poljske, Rumunije, Slovačke i Slovenije da se prijave za CEEPUS mobilnost u Srbiji. Rokovi su: 31. oktobar za prijave u CEEPUS mrežama i 30. novembar za mobilnosti izvan mreža.

Zainteresovani studenti iz institucija učesnica iz navedenih zemalja mogu se prijaviti za mobilnost u Srbiji putem CEEPUS online platforme. Celokupna lista mreža CEEPUS za 2019./20. i institucije učesnice su dostupne ovde.

Studenti se mogu prijaviti za kreditnu mobilnost (duže od 3 meseca), pisanja master ili doktorske teze (do 3 meseca) ili kratkoročne ekskurzije koje organizuju institucije učesnice u CEEPUS mrežama (do 6 dana, npr. letnja škola), dok se akademsko osoblje može prijaviti za nastavne aktivnosti u trajanju od najmanje 6 sati tokom radne nedelje (boravci traju minimalno 5 radnih dana, obično do jednog meseca). Detaljnije informacije o programu i njegovoj implementaciji u Srbiji dostupne su na internet stranici Nacionalne CEEPUS kancelarije Srbije i odeljku o državama učesnicama na CEEPUS platformi.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/139/thumb_CEEPUS-01.png