Навигација

Национална CEEPUS канцеларија Србије позива студенте из земаља чланица CEEPUS програма да се пријаве на мобилности за 2019/20 годину

Национална CEEPUS канцеларија Србије позива заинтересоване студенте из Албаније, Аустрије, Босне и Херцеговине, Бугарске, Хрватске, Чешке, Мађарске, Северне Македоније, Молдавије, Црне Горе, Пољске, Румуније, Словачке и Словеније да се пријаве за CEEPUS мобилност у Србији. Рокови су: 31. октобар за пријаве у CEEPUS мрежама и 30. новембар за мобилности изван мрежа.

Заинтересовани студенти из институција учесница из наведених земаља могу се пријавити за мобилност у Србији путем CEEPUS онлине платформе. Целокупна листа мрежа CEEPUS за 2019./20. и институције учеснице су доступне овде.

Студенти се могу пријавити за кредитну мобилност (дуже од 3 месеца), писања мастер или докторске тезе (до 3 месеца) или краткорочне екскурзије које организују институције учеснице у CEEPUS мрежама (до 6 дана, нпр. летња школа), док се академско особље може пријавити за наставне активности у трајању од најмање 6 сати током радне недеље (боравци трају минимално 5 радних дана, обично до једног месеца). Детаљније информације о програму и његовој имплементацији у Србији доступне су на интернет страници Националне CEEPUS канцеларије Србије и одељку о државама учесницама на CEEPUS платформи.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/139/thumb_CEEPUS-01.png