Навигација

Програми

Назив програмаВрстаНиво

ВОЋАРСТВО И ВИНОГРАДАРСТВО

Српски
4 године
АкадемскеОсновне студије

ГАСТРОНОМСКИ МЕНАЏМЕНТ

Српски
4 године
АкадемскеОсновне студије

ЗАШТИТА ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ У ПРОИЗВОДЊИ ХРАНЕ

Српски
4 године
АкадемскеОсновне студије

МЕНАЏМЕНТ ТЕХНОЛОГИЈЕ ХРАНЕ И ГАСТРОНОМИЈЕ

Српски
3 године
СтруковнеОсновне студије

ОРГАНСКА БИЉНА И СТОЧАРСКА ПРОИЗВОДЊА

Српски
4 године
АкадемскеОсновне студије

ПРЕХРАМБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА

Српски
4 године
АкадемскеОсновне студије

ПРЕХРАМБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА

Српски
4 године
АкадемскеОсновне студије

ПРЕХРАМБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА

Српски
4 године
АкадемскеОсновне студије

ПРЕХРАМБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА

Српски
3 године
СтруковнеОсновне студије

ПРЕХРАМБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА

Српски
3 године
СтруковнеОсновне студије

ПРЕХРАМБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА

Српски
3 године
СтруковнеОсновне студије

ПРЕХРАМБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА И НУТРИЦИОНИЗАМ

Српски
3 године
СтруковнеОсновне студије

ПРЕХРАМБЕНО ИНЖЕЊЕРСТВО

Српски
4 године
АкадемскеОсновне студије

ПРЕХРАМБЕНО ИНЖЕЊЕРСТВО И БЕЗБЕДНОСТ ХРАНЕ

Српски
3 године
СтруковнеОсновне студије

САВРЕМЕНЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ ХРАНЕ

Српски
4 године
АкадемскеОсновне студије

ТЕХНОЛОГИЈА ХРАНЕ И ГАСТРОНОМИЈА

Српски
3 године
СтруковнеОсновне студије